Thursday, 26 January 2012

cartoon is my teacher..hmm...wow...terbaik...

ok actually aku amik ni dr satu blog nih...nice entry...hik2...mohon share ek...thanx alot...

wow!!x perasan lak aku yg selama nih cerite2 cartoon kegemaran aku nih adlh seorg guru yg baik...ingat kan just crite untuk pehabeskan mase jek...hehehheeh...rupe2nyer ade mesej di sebaliknyer...meh sini aku tunjukkan kat korunk pe mesej dorunk tuh...jeng3...


Scooby-Doo - taught me to never be afraid of screwing up

Tom and Jerry - taught me friendship.

Courage the cowardly dog - taught me to over come my fears.

G.I.Joe - taught me team work.

Alladin - taught me nothing is impossible

Mickey Mouse - taught me to be good person.

Chip n dale - taught me no matter how small you can still rock on...

Richie rich - taught me to never feel proud.

Dexter - taught me that science was fun.

                          
 

                         
         

                
          

They were cartoons to all but for me
they were my teachers.. !!

Monday, 23 January 2012

internship ooo intern...


ok next sem ak da stat practical da...wow!!!tp tmpat x apply lgi...

so next step...sementare tgh coti sem ni nak pi survey potential company area rumah aku nih...mn la taw ad yg sesuai...blh try masuk..heheheh...dekat pun dekat..save expenses sikit...

hopefully aku akan dapat intern kat:
- company yg bersesuaian dgn course aku
-rakan kerje yg sporting hbs
-bos yg cool giler
-elaun yg byak sgt (blh shoping)
utk support aku sepanjang intern period nnti...

kalau diizinkan Tuhan, lepas grade tros sambung keje kat company yang sama..
Amin...moge2 dimakbulkan...Amin